Loppecenterets betingelser

I Loppecenteret sælger vi alt fra knappenåle til lædersofaer.
Uanset hvad du sælger, kan vi hjælpe dig til at få mest muligt ud af det.

Mulighederne er mange og betingelserne veldefinerede.
Læs videre nedenfor.

Leje af en bod

Lej en bod i vores butik gennem loppecenter.dk/bookning, eller kig forbi og udfyld et skema. I begge tilfælde vil du hurtigt blive kontaktet angående deltaljerne omkring opstart.

Ring gerne til telefon 21722760, hvis du har spørgsmål.

Du sørger selv for opsætning af standen, enten aftenen før, eller når vi åbner på din første lejedag. Det konkrete tidspunkt for opsætning aftales nærmere med Loppecenterets personale.

En bod koster 150 kroner om ugen. Derudover tager vi 15 % i kommission af dit salg. Betaling for leje sker med Visa-kort i butikken eller kontant. Indbetalt leje refunderes ikke.

Muligheder i boden

Du er velkommen til at give din bod et personligt præg, så længe du følger retningslinjerne. Loppecenteret rådgiver gerne om, hvordan du kan gøre din bod så attraktiv som muligt.

Begrænsninger i boden

Alle dine varer skal placeres på den plads du har lejet og må derfor ikke stå i mellemgange. Der må ikke sælges fødevarer, dagligvarer, alkohol, tobak, våben, køkkenknive, hårde hvidevarer, ulovlige kopivarer, porno, eller farlige produkter. Loppecenteret fjerner varer, der ikke overholder reglerne.

Forsvundne ejendele og varer uden priser kan findes på reolen for ”forsvundne varer”, som tømmes hver 14. dag. Herefter tilfalder de Loppecenteret.
Alle dine varer skal markeres Loppecenterets prisskilte, hvorpå du tydeligt skriver varens navn og pris. Ny pris kræver nyt prismærke, da ikke prismærkede varer ikke bliver godkendt i kassen.

Det er ikke tilladt at lave om på bodens rammer, eller at flytte denne. Ønsker du at fastgøre ting til standen, opsætte skilte, eller at påklistre mærkater, skal det aftales på forhånd. Som udgangspunkt er det ikke tilladt.

Prisskilte

Alle dine varer vil blive udstyret med vores prisskilte, hvorpå du skriver varens navn og pris. Alle prisskilte er udstyret med en stegkode, som definerer både sælger, produkt og pris.

Ændrer du prisen på enkelte varer undervejs, er det vigtigt, at du erstatter prisskiltet med et nyt, da vi ikke godkender overstregninger af pris på vores skilte. Det er vores måde at sikre, at du får den pris, du har fastsat.

Udsalg på stand

Det kan være en god idé at slutte din lejeperiode af med et udsalg. Det behøver ikke være en tidsrøver og kan gøre, at du får solgt dine sidste varer på rekordtid.

Det er eneste du skal gøre er, at meddele os om du vil give en rabat på 25%, 50% eller 75 %. Så får du et udslagsskilt til din bod. Rabatbeløbet fratrækkes ved kassen.

Sikring af ejendele

Har du særligt værdifulde varer, kan du få dem opbevaret i vores aflåste glasmontre, som kun personalet har nøgle til.
Tilbuddet gælder kun, hvis der er plads, og man kan maximalt have to varer i et glasmontre, med mindre andet er aftalt.

Loppecenteret tilbyder også, at du kan købe eller leje alarmer til dine varer. Ring på telefon 21722760 for at høre nærmere.

Udbetaling af overskud

Vi overfører overskuddet fra dit salg indenfor 8-12 arbejdsdage fra den sidste dag i din lejeperiode. Du betaler hverken moms eller skat, da det blev betalt, dengang varen blev købt som ny.

Lejer du en bod for mere end to uger af gangen, kan vi godt indgå særaftaler om løbende udbetaling af overskuddet.

Udløb af din lejeperiode

Loppecenteret anbefaler, at du booker en bod for en længere sammenhængende periode. Du den måde kan du sikre dig at beholde den samme bod. Husk selv at forny din lejeperiode, da det ikke sker automatisk.

Efter endt lejeperiode står du selv for at rydde din bod, hvilket på hverdage skal ske sidste lejedag mellem kl. 16.00 og 17.00, og lørdag, søndag samt helligdage imellem kl. 13.00 og 14.00. Sker det ikke, vil din bod blive ryddet mod et gebyr på 100 kroner. Efter to uger vil efterladte varer tilfalde Loppecenteret.

Du må ikke fjerne prismærkerne før du har forladt Loppecenteret, og du vil blive bedt om at fremvise billed-ID eller kontrakt, når du tager dine varer med dig. Varer uden prismærker bliver i butikken. Har du produkter i vores glasmontrer skal du selv gøre opmærksom på det.

Fortrydelsesret og reklamationsret

I Loppecenteret vil kunden have mulighed for at tjekke om elektroniske varer lader til at virke, inden købet foretages. Derudover gælder det, at varen købes som beset uden retur- eller reklamationsret.

Fortrolighed

Alle dine oplysninger behandles fortroligt. Vi samarbejder dog med politiet, hvis det bliver relevant.

Ansvar/ tyveri/ sikkerhed

Det er dit eget ansvar at holde din bod så præsentabel, så kunderne får lyst til at købe dine produkter. Loppecenteret tager ikke ansvar for stjålne eller ødelagte varer, men vi forsøger at forebygge med butiksdetektiver, videokamera, alarmer.

Vi holder løbende øje, og al tyveri vil blive meldt til politiet. Du vil få besked, hvis en anmeldelse angår et af dine produkter.

Skulle det usandsynlige ske, at der kommer brand- eller vandskade, er det dine private forsikringer, der skal dække det. I de fleste tilfælde vil din indboforsikring kunne bruges til formålet.

Alle dine oplysninger vil blive opbevaret fortroligt.

Ejendomsret

Når du sælger et produkt i Loppecenteret overgiver du samtidig alle forbrugs- og slagsrettigheder til køberen.

Ret til ændringer

Loppecenteret forbeholder sig ret til at lave tillæg, eller ændre betingelserne, hvis der skulle opstå behov herfor.

Der vil dog til enhver tid gælde de betingelser, som blev præsenteret, da aftalen blev indgået.

Ring på telefon 21 72 27 60, hvis du er i tvivl, eller har behov for uddybelser.

Lejestart:      Lejeophør:

Mandag         Søndag kl. 13.00

Tirsdag          Mandag kl. 16.00

Onsdag          Tirsdag kl. 16.00

Torsdag         Onsdag kl. 16.00

Fredag           Torsdag kl. 16.00

Lørdag           Fredag kl. 16.00

Søndag           Lørdag kl. 13.00

Helligdag kl. 13.00